Werkgevers

Voor de opdrachtgever

KwiiK richt zich op duurzame inzetbaarheid, dus de energieke, fitte en gedreven medewerkers. Wij promoten de ontwikkeling van onze medewerkers en stellen jou als opdrachtgever in staat op detacheringsbasis te beschikken over deze gedreven en gemotiveerde medewerkers. Wij voldoen aan de eisen en voorwaarden van de WAB en volgen de NBBU cao. Wij denken tijdens de werkzaamheden mee met onze medewerkers en opdrachtgevers, om het functioneren continu te optimaliseren. Dit doen wij door een uitgebreid opleidingsprogramma te bieden aan medewerkers en gericht te kijken waar een gezamenlijke opleidingsbehoefte ligt. Wij ondersteunen onze medewerkers met seminars of interne masterclasses over actuele onderwerpen. Dit doen wij aan de hand van onze KwiiK-curve. Alles is er op gericht dat jij als opdrachtgever beschikt over gemotiveerde en duurzaam inzetbaar talent, die voldoet aan de wensen en eisen om succesvol de werkzaamheden uit te voeren. Wij bieden onze medewerkers de kans zich te ontwikkelen omdat wij geloven in een leven werken en leren.

Contact

En verder?

Naast mentale ondersteuning, hechten wij veel waarde aan de lichamelijke fitheid. Een uitgebreid activiteitenprogramma zorgt er voor dat uw medewerker energiek, fit en gemotiveerd de werkzaamheden zal aanpakken. Doordat wij op een bijzondere manier verschillende (sport) activiteiten stimuleren bij onze medewerkers, creëren wij een gevoel van verbinding en loyaliteit. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers gelukkig en gezond zijn. Dit heeft een positief effect op prestaties en dus ook op de werkzaamheden bij onze opdrachtgevers. Alleen zal dit in de huidige tijd, door Corona, er wel iets anders uitzien.

Indien jij na een succesvolle periode de kandidaat in dienst wilt nemen en onze medewerker in dienst wilt treden, is dat uiteraard mogelijk. Dit noemt men ook wel detavast. Na een jaar doen wij dit zonder belachelijke barrières op te werpen zodat jij de beschikking krijgt over die gewilde, succesvolle medewerker. Het opleidingsbudget dienen wij bij overname wel kort te sluiten, maar dat spreekt voor zich. Jij beschikt dan wel over een Kwiik topper die past bij je organisatie.

Evenementen

Meerdere opdrachtgevers zijn jou al voorgegaan

Wil jij ook een KwiiK medewerker?

Neem contact op met Len.

 

Via sociale media geven wij continu aandacht aan KwiiK. Op LinkedIn, Instagram, Twitter en Facebook willen wij het KwiiK gevoel versterken. Wij geven in onze uitingen aandacht aan sport, gezondheid, fitheid, persoonlijke ontwikkeling, natuur en initiatieven met een maatschappelijk verantwoord oogpunt. Het is daarom ook gewoon leuk onze uitingen te volgen en te liken op deze kanalen.