Over Kwiik

Welkom bij Kwiik

Langs deze weg willen wij je welkom heten bij KwiiK. KwiiK is hét detacheringsonderdeel van De Staffing Groep. Wij gaan uit van een duurzaam detacheringsconcept. Wij vinden het leuk je hier mee te binden aan onze organisatie. Voor nu en in de toekomst. Dit doen wij op een persoonlijke, onafhankelijke en dynamische manier. Tijdens en naast de uitvoering van je werkzaamheden willen wij je helpen je werk zo goed mogelijk uit te voeren en het naast je werk ook wat leuker te maken.

 

 

Ons doel?

Een goede balans tussen werk en privé is een belangrijk uitgangspunt. Gezond en vitaal zijn is een groot goed. Wij streven naar duurzame inzetbaarheid en willen dit aan de hand van ons concept bevorderen. Daarmee voel je je lekker tijdens je werk en in je privé tijd. Je voelt je goed en hebt zin om dingen te doen, privé en in je werk. Actief, energiek en fit om onze IT-management en supportopdrachten uit te voeren. KwiiK begeleidt je bij je werkzaamheden, het vergroten van je kennis en bindt je met activiteiten. KwiiK steunt je actief te zijn, gezond of gezonder te leven en plezier te maken. Hoe zorgen wij ervoor dat jij energiek en vitaal bent, blijft of wordt? Wij maken het werken gewoon wat leuker voor je. Dat doen wij ook doordat wij je voor de opdrachten net boven het marktsalaris betalen.

Kennis

Je krijgt de beschikking over een opleidingsbudget. Dit staat momenteel op € 1.000 per jaar. Met Kwiik-coins kun je dit bedrag vergoten. Actief bepalen wij met jou waar jij je kennis kan verbeteren. Dit is een continu proces en dat start op je eerste werkdag. Gericht op het ontwikkelen en verbeteren van je kennis en vaardigheden. Aan de hand van de KwiiK-curve begeleiden onze ervaren collega’s onze juniors of rookies. Zoals aangegeven kan je je budget simpel aanvullen met KwiiK-coins (een eigen puntensysteem, geen echte crypto munt) en deze gebruiken voor opleidingen maar ook voor hackathons, seminars in je vakgebied en alles wat bijdraagt aan het ontwikkelen van jouw kennis. Je spaart al coins door alleen bij de klant te werken. De coins kan je op vele manieren verdienen als KwiiK-medewerker.

Plezier

Een goede balans tussen werk en privé. Plezier maken is daar een onderdeel van. Ieder kwartaal organiseren wij een activiteit. Daarnaast promoten wij jou om aan activiteiten mee te doen. Dit kan met collega’s samen. Voor een leuke activiteit of sport kun je KwiiK-coins gebruiken. Je kan ook activiteiten voorstellen, die KwiiK coins opleveren.

Gezondheid

Een goede gezondheid is voor ons een belangrijk onderdeel. Dit promoten we door je wekelijks tips te geven, die te maken hebben met bewegen en gezond eten. Gezond eten is voor veel mensen belangrijk en wij ondersteunen dit. Voedingstips staan wekelijks op onze site en die zullen bijdragen aan het gezonder leven en eten.

Fitheid

Sporten zorgt ervoor dat je fit blijft. Dit dient te worden aangepast op jouw niveau. Wij willen dit actief bevorderen door deel te nemen aan sportactiviteiten en deze zelf te organiseren. Ieder kwartaal verzorgen wij minimaal een gezamenlijke sportactiviteit waar je aan kan deelnemen. Bijvoorbeeld een bootcamp, een yoga clinic, een MTB -tocht, een mudrun, weekend skiën of schaatsclinic. KwiiK-coins kun je gebruiken voor gezamenlijke sportactiviteiten, lidmaatschap van een sportschool en sportactiviteiten van KwiiK collega’s. Op de activiteitenpagina vind je een uitgebreide toelichting.

1 INTERESSE

Je ziet een interessante opdracht en reageert omdat je enthousiast bent over het KwiiK concept

2 WOW

Je 1e telefonische contact met KwiiK en jij maakt interesse kenbaar

3 WIE BEN JIJ?

Je gaat persoonlijk kennismaken met een Recruiter van KwiiK bij ons op kantoor óf via een video interview

4 MATCH

Jij matcht met de opdracht en opdrachtgever en Kwiik stelt je voor bij onze klant

5 SPANNEND

Onze klant reageert positief. Na een gedegen voorbereiding van een Recruiter van KwiiK ga jij persoonlijk kennismaken bij hun op kantoor

6 YES YES YES

Jullie hebben een goed gesprek gehad en je mag gaan beginnen

7 SERIEUZE ZAKEN

Met KwiiK stem je de arbeidsvoorwaarden af waarna jij snel waarde kunt gaan toevoegen

8 WELKOM

Jij bent nu een KWIIK collega!

Ben jij KwiiK? Actief, blij, energiek, fit en levendig? Wil jij KwiiK worden?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij detacheren IT-medewerkers bij onze opdrachtgevers. Nu is daar niks nieuws aan, maar de manier waarop wij het doen wel. KwiiK is een oude term in een nieuwe vorm. Een vernieuwend concept. Samen werken en werken samen leuk maken. Dit doen wij met opdrachten bij klanten en activiteiten daarbuiten. Aandacht geven aan elkaar en de verbinding zoeken. Gericht op kennis, plezier, gezondheid en fitheid. Leuk werk en een leuke werkplek. Dat is KwiiK!

Bekijk evenementen
Over-Kwiik-AFB-2>
Scrolling Image Frame
De-staffing-groep>
Scrolling Image Frame

Hoe komen wij aan KwiiK?

KwiiK is een initiatief van De Staffing Groep. Vanuit onze moederorganisatie hebben wij de mogelijkheid kandidaten aan te bieden op zeer uiteenlopende aanvragen. Wij richten ons op support en management ICT-functies, zoals beheer, engineering, helpdesk, servicedesk en supportfuncties. Maar doen dit alleen net even anders. Met dagelijks nieuwe opdrachten, waar wij jou op in willen zetten.

 

Kwiik heeft een ISO certificaat en is NEN gecertificeerd.

Iets gemist?

Via sociale media geven wij continu aandacht aan KwiiK. Op LinkedIn, Instagram, Twitter en Facebook willen wij het KwiiK gevoel versterken. Wij geven in onze uitingen aandacht aan sport, gezondheid, fitheid, persoonlijke ontwikkeling, natuur en initiatieven met een maatschappelijk verantwoord oogpunt. Het is daarom ook gewoon leuk onze uitingen te volgen en te liken op deze kanalen.