Over Kwiik

Kennis

Je krijgt de beschikking over een opleidingsbudget. Dit staat momenteel op € 1.000 per jaar. Met Kwiik-coins kun je dit bedrag vergroten. Actief bepalen wij samen met jou waar jij je kennis kan verbeteren. Dit is een continu proces en dat start op je eerste werkdag. Gericht op het ontwikkelen en verbeteren van je kennis en vaardigheden. Aan de hand van de KwiiK-curve begeleiden onze ervaren collega’s onze juniors of rookies. Zoals aangegeven kan je je budget simpel aanvullen met KwiiK-coins (een eigen puntensysteem, geen echte crypto munt) en deze gebruiken voor opleidingen maar ook voor hackathons, seminars in je vakgebied én alles wat bijdraagt aan het ontwikkelen van jouw kennis. Je spaart al coins door alleen bij de klant te werken. De coins kan je op vele manieren verdienen als KwiiK-medewerker.

Plezier

Een goede balans tussen werk en privé. Plezier maken is daar een onderdeel van. Normaal willen wij ieder kwartaal een activiteit organisaeren, maar door de Corona pandemie is dit sinds begin 2020 anders. Zo is er dan de mogelijkheid aan te haken op bestaande activiteiten en het zelf te organiseren. Voor een leuke activiteit of sport kun je KwiiK-coins gebruiken. Het is alleen door Corona nu even helemaal anders.

Gezondheid

Een goede gezondheid is voor ons een belangrijk onderdeel. Dit promoten we door je wekelijks tips te geven, die te maken hebben met bewegen en gezond eten. Gezond eten is voor veel mensen belangrijk en wij ondersteunen dit. Voedingstips staan  op onze site en die zullen hopelijk bijdragen aan het gezonder leven en eten.

Fitheid

Sporten zorgt ervoor dat je fit blijft. Dit dient te worden aangepast op jouw niveau. Wij willen dit actief bevorderen door deel te nemen aan sportactiviteiten en deze zelf te organiseren. Tot begin 2020 waren wij in staat ieder kwartaal een gezamenlijke sportactiviteit te organiseren waar je aan kan deelnemen. Bijvoorbeeld een bootcamp, een yoga clinic, een MTB -tocht, een mudrun, weekend skiën of schaatsclinic. Helaas is dit door Corona sinds begin 2020 ook helemaal veranderd. Wij hebben in Maart alle uitstaande activiteiten ‘on hold’ gezet. Hierdoor komt het concept van de KwiiK-coins ook ‘on hold’. Wij hopen uiteraard dat wij dit in 2021 weer kunnen herstarten en activiteiten opstarten.

1 INTERESSE

Je ziet een interessante opdracht en reageert omdat je enthousiast bent over het KwiiK concept

2 WOW

Je 1e telefonische contact met KwiiK en jij maakt interesse kenbaar

3 WIE BEN JIJ?

Je gaat persoonlijk kennismaken met een Recruiter van KwiiK bij ons op kantoor óf via een video interview

4 MATCH

Jij matcht met de opdracht en opdrachtgever en Kwiik stelt je voor bij onze klant

5 SPANNEND

Onze klant reageert positief. Na een gedegen voorbereiding van een Recruiter van KwiiK ga jij persoonlijk kennismaken bij hun op kantoor

6 YES YES YES

Jullie hebben een goed gesprek gehad en je mag gaan beginnen

7 SERIEUZE ZAKEN

Met KwiiK stem je de arbeidsvoorwaarden af waarna jij snel waarde kunt gaan toevoegen

8 WELKOM

Jij bent nu een KWIIK collega!

Ben jij KwiiK? Actief, blij, energiek, fit en levendig? Wil jij KwiiK worden?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij detacheren IT-medewerkers bij onze opdrachtgevers. Nu is daar niks nieuws aan, maar de manier waarop wij het doen wel. KwiiK is een oude term in een nieuwe vorm. Een vernieuwend concept. Samen werken en werken samen leuk maken. Dit doen wij met opdrachten bij klanten en activiteiten daarbuiten. Aandacht geven aan elkaar en de verbinding zoeken. Gericht op kennis, plezier, gezondheid en fitheid. Leuk werk en een leuke werkplek. Dat is KwiiK!

Bekijk evenementen
Over-Kwiik-AFB-2>
Scrolling Image Frame
De-staffing-groep>
Scrolling Image Frame

Hoe komen wij aan KwiiK?

KwiiK is een initiatief van De Staffing Groep. Vanuit onze moederorganisatie hebben wij de mogelijkheid kandidaten aan te bieden op zeer uiteenlopende aanvragen. Wij richten ons op support en management ICT-functies, zoals beheer, engineering, helpdesk, servicedesk en supportfuncties. Maar doen dit alleen net even anders. Met dagelijks nieuwe opdrachten, waar wij jou op in willen zetten.

 

Kwiik heeft een ISO certificaat en is NEN gecertificeerd.

Iets gemist?

Via sociale media geven wij continu aandacht aan KwiiK. Op LinkedIn, Instagram, Twitter en Facebook willen wij het KwiiK gevoel versterken. Wij geven in onze uitingen aandacht aan sport, gezondheid, fitheid, persoonlijke ontwikkeling, natuur en initiatieven met een maatschappelijk verantwoord oogpunt. Het is daarom ook gewoon leuk onze uitingen te volgen en te liken op deze kanalen.