Kwiik Academy

Een leven lang leren

 

Een leven lang leren. Essentieel voor een mooie en uitdagende loopbaan. Wij verwachten van al onze medewerkers, dat ze zich ook op kennisniveau doorontwikkelen. Uiteraard dienen wij dit te faciliteren.

 

KwiiK doet dit in samenwerking met MyCademy. Zij beschikken over een groot netwerk aan opleidingen, trainingen en cursussen. Deze opleidingen zijn digitaal en klassikaal te volgen. Niet alleen op het gebied van IT maar ook voor algemene vorming. Erkende opleidingen, die je af kan sluiten met een examen en dus ook met bijbehorende certificaten en diploma’s! Alles om de ontwikkeling van de KwiiK medewerkers te promoten.

Alle Opleidingen
Jonge studerende dame>
Scrolling Image Frame

Het Kwiik Academy proces

 

Via de Kwiik Academy ben je in staat je eigen voortgang te bepalen en te volgen. Dit gaat volgens het 3C-model van MyCademy.

 

Uitgangspunt van dit model is, dat jij in staat bent je als medewerker continue te ontwikkelen. Om mee te kunnen groeien met de veranderingen in je vakgebied en het bedrijf zodat je ook in de toekomst optimaal inzetbaar blijft. Men noemt dit ook wel employability, het continue werken aan je inzetbaarheid, voor nu en in de toekomst. Bij Kwiik vinden wij deze ontwikkeling heel belangrijk en doen er alles aan dit te begeleiden en te steunen.

Inloggen Kwiik Academy
Man study>
Scrolling Image Frame

Opleidingen & Kwiik medewerkers

Voor het volgen van opleidingen hebben KwiiK-medewerkers jaarlijks een budget van € 1.000 beschikbaar. Als dat niet toereikend is dan kan je altijd nog je opgespaarde KwiiK-coins gebruiken. Een leven lang leren. Zodat je altijd in staat bent om je werkzaamheden optimaal uitgerust uit te kunnen voeren!