Junior & experienced

Wat is een junior werkkracht?

Een “junior/ rookie” staat voor ons voor een medewerkers met 0 jaar tot 5 jaar werkervaring in een relevante functie. Jij beschikt over een afgeronde en relevante MBO of HBO opleiding.
Wij bieden jou de kans je te ontwikkelen. Wij geloven in een leven werken en leren. Wij begeleiden jou bij het kiezen van een juiste opleiding. Wij faciliteren naast opleidingen life coaching. Dit betekent dat er een coach aanwezig is die op jouw verzoek je uitdaagt om meer uit jezelf te halen, door grenzen te verkennen of een sterkere balans tussen werk, privé en leiderschap te ontwikkelen. Een “junior/ rookie” begeleiden wij tijdens het vormgeven van de eerste jaren van de arbeidscarrière. Dit wordt door meerdere zaken beïnvloedt en vergt soms een intensieve afstemming.
Onze voorwaarden zijn transparant en vrij. De verdiensten via KwiiK zijn een stuk hoger dan een salaris bij een willekeurige detacheringsorganisatie en jij bepaalt voor een groot deel je marktprijs. Gebaseerd op jouw prijs bij de klant, heb jij de beschikking over een budget. Wij stellen wij een budget beschikbaar gebaseerd op het verkooptarief. Het budget wordt gebaseerd op 75% van het verkooptarief. Verder doen wij aan:

 • Pensioenopbouw vanaf dag 1,
 • Een opleidingsbudget en trainingsbudget van € 1.000,- per jaar, aan te vullen met Kwiik-coins,
 • Vakantiegeld, vakantiedagen, reiskostenvergoeding, etc.
 • Op basis van jouw eigen wensen en eisen bepaal jij jouw salaris. Arbeidsvoorwaarden deel jij vrij in. Wil jij meer vakantiedagen, dan kan dat. Wil jij een leaseauto, kan dat. Wil jij standaard minder werken, kan ook. Jij bepaalt hoe jij wilt werken en hoe veel. Het zal uiteraard wel van invloed zijn op het netto bedrag dat jij ontvangt.
 • Indien jij na een jaar in dienst wilt treden bij een opdrachtgever, ben jij vrij dit zonder belachelijke barrières te doen.
 • Verder hebben wij een uniek spaarsysteem: KwiiK coins. Deze KwiiK coins kun jij gebruiken voor opleidingen. Je beschikt al over een budget maar de coins kun je als aanvulling gebruiken. Verder kun je met de coins alles doen wat bijdraagt aan de mentale en lichamelijke fitheid in de ruimste zin van het woord. Als medewerker van KwiiK zal je hierover uitgebreide informatie ontvangen.

Naast het spaarsysteem zijn er ook andere voordelen. Zo kunnen wij meedoen aan Masterclasses en evenementen van De Staffing Groep. Hiervoor kun je je inschrijven.
KwiiK organiseert ook evenementen voor de eigen medewerkers.

Opdrachten
Junior>
Scrolling Image Frame

Wat is een experienced werkkracht?

Voor ervaren medewerkers hebben wij de “experienced/ ervaren” variant.

Wij bieden jou als medewerkers de kans je verder te ontwikkelen en ontplooien. Dit kan door het volgen van een opleiding. Dit kan door kennis seminars of bijeenkomsten te bezoeken. In de experienced variant wordt het belangrijker hoe je meer impact kan hebben op de opdracht en je werkzaamheden. Hoe zorg je er voor dat je de opdrachtgever meeneemt in jouw oplossing? En hoe ga je met weerstand en politiek om? Een ervaren coach helpt en adviseert je in deze situaties sterker te worden. In het KwiiK model is het van belang te ontwikkelen. Wij zien dus graag dat een ervaren medewerker als mentor op kan treden voor de junior/ rookie medewerkers.

De verdiensten via KwiiK zijn goed. Je ontvangt een budget gebaseerd op 80% van het tarief. Vereiste om voor dit model in aanmerking te komen is dat de medewerker minimaal 5 jaar werkervaring heeft opgedaan in voor de rol relevante functie. Je bent mentor voor onze juniors/ rookies. Dus heeft een junior een vraag over een specifiek vakgebied, een levensvraagstuk, dan kan deze bij jou aankloppen. Verder:

 • Pensioenopbouw vanaf dag 1,
 • Geven een opleidingsbudget,
 • Vakantiegeld, vakantiedagen, reiskostenvergoeding, etc.
 • Wij hanteren het cafetaria model. Op basis van jouw eigen wensen en eisen bepaal jij jouw salaris. Arbeidsvoorwaarden deel jij vrij in. Wil jij meer vakantiedagen, dan kan dat. Wil jij een leaseauto, kan dat. Wil jij standaard minder werken, kan ook. Jij bepaalt hoe jij wilt werken en hoe veel. Het zal uiteraard wel van invloed zijn op het netto bedrag dat jij ontvangt.
 • Indien jij na een jaar in dienst wilt treden bij een opdrachtgever, ben jij vrij dit zonder belachelijke barrières te doen.
 • Verder hebben wij een uniek spaarsysteem: KwiiK coins. Deze KwiiK coins kun jij gebruiken voor opleidingen. Je beschikt al over een budget maar de coins kun je als aanvulling gebruiken. Verder kun je met de coins alles doen wat bijdraagt aan de geestelijke en lichamelijk fitheid in de ruimste zin van het woord. Als medewerker van KwiiK zal je hierover uitgebreide informatie ontvangen.

Naast het spaarsysteem zijn er ook andere voordelen. Zo kunnen wij meedoen aan Masterclasses en evenementen van De Staffing Groep. Hiervoor kun je je inschrijven.

KwiiK organiseert ook evenementen voor de eigen medewerkers.

Opdrachten
Experienced>
Scrolling Image Frame

Tijdelijke verloning

Indien jij graag via ons gedetacheerd wilt werken en al een opdracht hebt:

Jij hebt al een detacheringsopdracht en wilt graag via ons tewerk worden gesteld en gebruik maken van onze diensten. Je budget zal dan gebaseerd worden op 90% van het uurtarief. Verder geldt het bovenstaande. Je kan gebruik maken van alle voordelen.

Heb jij interesse in deze variant, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.