ICT & Techniek

ICT

Ondanks de coronapandemie blijft de ICT-arbeidsmarkt ook dit jaar doorgroeien. Dat blijkt onder meer uit onderzoek van de ING. Maar wij zien dat ook in de dagelijkse praktijk terug: binnen deze sector krijgen we voor meerdere beroepen en expertises continu aanvragen, hier zien we bijvoorbeeld ook door de snelle digitalisering van onze samenleving voorlopig geen einde aan komen.

Jezelf (blijven) ontwikkelen met gerichte (ICT-)opleidingen biedt daarom mooie kansen op een succesvolle loopbaan. Bij Kwiik bieden wij iedereen de mogelijkheid zich door te ontwikkelen. Dit geldt zowel voor starters, als ervaren medewerkers. Wij hebben hier een unieke samenwerking met Mycademy, waarbij medewerkers de mogelijkheid hebben om vele opleidingen te volgen. Kijk voor info Kwiik academy.

Bij Kwiik hebben door de unieke samenwerking van Circle8 continue aanvragen voor ICT opdrachten bij vooraanstaande overheidsorganisaties, grote private ondernemingen en het groot MKB.

Met Kwiik richten wij ons qua vacatures meer op opdrachten voor starters in het servicemanagement, beheer en ondersteunende rollen. Wij hebben ook vacatures voor ervaren medewerkers en ontwikkelaars. Kwiik is continue op zoek naar medewerkers, die voor de duur van de opdracht bij in dienst willen treden. Kijk voor een actueel aanbod bij onze vacatures.

Door onze unieke samenwerking met Circle8 kunnen wij doorlopend uitdagende ICT-opdrachten voor uiteenlopende werkgevers aanbieden: van klein tot groot, van overheid tot privaat. Met een uitgebreid aanbod voor starters in het servicemanagement, beheer en ondersteunende rollen. Maar ook met ‘zwaardere’ vacatures voor ervaren medewerkers en ontwikkelaars. Op ieder niveau is KwiiK continue op zoek naar medewerkers, die voor de duur van de opdracht in dienst willen treden. Kijk voor hier voor ons actuele aanbod.

Meer weten over de mogelijkheden, opleidingen, doorgroei of wat anders? Neem dan gerust contact op met Len. Hij kan je hier alles over vertellen.

Neem contact op met Len
ICT>
Scrolling Image Frame

Techniek

Het aantal mensen werkzaam in een technisch beroep is de laatste jaren enorm gestegen. En dat is niet vreemd. Immers, de vraag naar technisch geschoolde professionals groeit continue. Bovendien is de techniek door allerlei ontwikkelingen uitgegroeid tot een creatief, uitdagend, veelzijdig en essentieel vakgebied. Met uitdagingen op een heel breed niveau.

Niet gek dus dat net als in de ICT ondanks de coronapandemie er een grote vraag naar technisch personeel bestaat.

Kansen

Dit geldt zowel voor ervaren kandidaten als voor starters. En juist voor starters met een technische opleiding op MBO- en/ of HBO-niveau zijn er via Kwiik volop kansen bij toonaangevende organisaties en opdrachtgevers. Ervaring opdoen bij mooie bedrijven, dat is natuurlijk erg goed voor je ontwikkeling. Tijdens deze periode ben je via ons ook in staat door te groeien. Met gerichte trainingen en opleidingen van onze eigen KwiiK-academy.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op onze website bij de aanvragen of er een passende opdracht voor jou tussen zit. Wil jij meer weten over hoe wij werken, opleidingen, doorgroei of wat anders? Neem gerust contact op met Len. Hij kan je hier meer over vertellen.

Neem contact op met Len
techniek2>
Scrolling Image Frame

Tijdelijke verloning

Indien jij graag via ons gedetacheerd wilt werken en al een opdracht hebt:

Jij hebt al een detacheringsopdracht en wilt graag via ons tewerk worden gesteld en gebruik maken van onze diensten. Je budget zal dan gebaseerd worden op 90% van het uurtarief. Verder geldt het bovenstaande. Je kan gebruik maken van alle voordelen.

Heb jij interesse in deze variant, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.