Winter Fiets Elfstedentocht

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winter Fiets Elfstedentocht

4 januari 2022 @ 08:00 - 17:00

Gratis

Winterfiets Elfstedentocht 2022

Op 4 januari 2022 is het precies 25 jaar geleden dat er een 11-Stedentocht op de schaats gehouden kon worden. Om niet (te lang) bij dit jubileum stil te staan, organiseren we samen met de stichting Cycling 4 Climate en Freonen fan Fossyfrij Fryslân een jubileum-editie van de Winterfiets Elfstedentocht.

Individueel, met een team of bedrijf

Uiteraard kun je alleen inschrijven, met 2000 andere rijders wordt het nooit eenzaam. Daarnaast werken we ook dit jaar weer met vriendenteams, het voordeel hiervan is dat jullie allemaal samen (als team) in één startgroep worden ingedeeld. Je hoeft dus niet zonder je vrienden te fietsen op 4 januari. Het is wel van belang dat je uiterlijk 15 december je team gevormd hebt met alle deelnemers, daarna kunnen geen deelnemers meer worden toegevoegd aan je team. Bestaat je team uit meerdere inschrijvingen, dan moet de teamnaam exact overeenkomen. ‘4 Climate’ en ‘For Climate’ zijn echt andere teams…
Vanuit Kwiik gaan wij deelnemen met een bedrijfsteam. Wil jij deelnemen met ons om op 4 januari 2022 langs deze Friese Elfsteden te rijden. Meldt je dan snel aan en mail naar arjan@kwiik.nl  Wij gaan er voor het klimaat, 25 jaar na de laatste tocht, een mooie fietstocht van maken.

Gegevens

Datum:
4 januari 2022
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.frieslandbeweegt.frl/winterfiets-elfstedentocht.php

Locatie

Frieslandhallen in Leeuwarden
Heliconweg 52,
8914 AT Leeuwarden, Nederland
+ Google Maps