Campzone

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Campzone

29 juli 2022 @ 08:00 - 8 augustus 2022 @ 17:00

CampZone is het grootste gaming event van Nederland. Hier kan je elf dagen lang genieten van de beste vakantie ooit! Kamperen in de buitenlucht, toffe games, de leukste outdoor-activiteiten, live optredens, dansavonden en natuurlijk een kampvuur. Heb jij een passie voor gamen en ben je toe aan een onvergetelijke vakantie? Dan mag je CampZone écht niet missen! Gezelligheid met je vrienden, wie wil dat nou niet?

Op het CampZone terrein is er een speciaal cateringplein aanwezig waar er enkele kraampjes zullen staan om je lust naar vette hap te bevredigen. Denk aan lekkere broodjes kebab, een heerlijke friet speciaal en soms zelfs smakelijke verrassingen!

Ben je een echte diehard kampeerder en kook je liever zelf op een kampeerfornuis of BBQ? Dat kan ook! Het is uiteraard toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen op het terrein. Je mag ook een BBQ meenemen, zolang je jezelf en anderen maar niet in gevaar brengt. Eén regel: houd een emmer met water of zand in de buurt van je BBQ, zodat je het vuur snel kan doven als er wat mis gaat!

Gegevens

Begin:
29 juli 2022 @ 08:00
Einde:
8 augustus 2022 @ 17:00
Site:
https://campzone.nl/