Bootcamp

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bootcamp

3 juni 2019 @ 17:00 - 18:00

Gratis

Voor medewerkers van KwiiK en De Staffing Groep organiseren wij op 3 juni aanstaande een Bootcamp. Samen met collega’s een uur je in het zweet werken. We starten om 17.00 uur.

De bootcamp zal plaatsvinden Rond het Fort in Nieuwegein. Dit is op loopafstand van het pand van De Staffing Groep. Een bootcamp training duurt 60 minuten en begint en eindigt altijd met een warming-up en cooling-down. In de training doe je fitnessoefeningen waarbij je voornamelijk je eigen lichaamsgewicht gebruikt, zoals push-ups en squats, en cardio-oefeningen als sprinten en jumping jacks, en buikspieroefeningen in combinatie met loopvormen. Wellicht is het al een tijdje geleden dat je hebt gesport, of ben je de oefeningen niet gewend. Het mooie van bootcamp is dat je in zekere mate kan bepalen hoe zwaar je het voor jezelf maakt. Wees ook niet bang om de trainer aan te spreken als het te zwaar wordt of een oefening niet lukt. De trainer kan je dan een aangepaste oefening geven. Vergeet vooral tijdens de training niet te genieten van het buiten samen sporten, je doet het voor jezelf.

Vooraf hebben wij nog een aantal tips. Die sturen wij je graag toe, voor je deel zal nemen aan de bootcamp.

Wij vinden het heel leuk wanneer jij er bij bent. Meldt je aan via mail bij Arjan op Arjan@kwiik.nl en wij zien je graag op 3 juni aanstaande in Nieuwegein!

 

Gegevens

Datum:
3 juni 2019
Tijd:
17:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Organisator

E-mail
arjan@kwiik.nl

Locatie

Rond het Fort
Fultonbaan 4
Nieuwegein, Utrecht 3439NE Netherlands
+ Google Maps