Detachering Zwolle

Kwiik: detachering Zwolle

Op zoek naar een nieuwe job? Of zoek jij naar een enthousiaste kandidaat die jouw team komt versterken? Maak dan kennis met Kwiik. Voor detachering Zwolle en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze out of the box mentaliteit én grote netwerk weten wij altijd de beste matches te maken binnen de ICT-sector. Wat ons zo anders maakt dan andere detacheringsbureaus? Dat is onder andere dat wij geloven in een gezonde en fitte lifestyle. Mensen die lekker in hun vel zitten hebben meer energie, zijn vrolijker en presteren beter.

Bekijk hier alle opdrachten

 Benieuwd wat Kwiik te bieden heeft? Bekijk hier alle vacatures.

Geen vacatures gevonden

Detacheringsbureau Zwolle met enthousiast team actievelingen

Ons detacheringsbureau Zwolle bestaat uit een enthousiast team actievelingen. Wij delen onze passie en kennis graag met werkzoekenden en werkgevers. Naast dat wij een gezonde levensstijl promoten, vinden wij ook het delen van kennis en plezier erg belangrijk. Op de Kwiik Academy bieden we bijvoorbeeld diverse opleidingen aan. Elke medewerker krijgt jaarlijks een budget van €1000,- Kwiik-coins om te besteden aan opleidingen of cursussen op de Academy. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers. Tijdens deze activiteiten staan ontspanning en lekker actief bezig zijn met zijn allen centraal.

Meer informatie over detachering in Zwolle

Wil je meer informatie over detachering in Zwolle? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vind je meer informatie over ons, ons team en onze werkwijze. Online kunnen zowel werkzoekenden als werkgevers zich bovendien direct aanmelden of onze openstaande junior en senior opdrachten bekijken. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je direct contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar via de e-mail, telefoon of het online contactformulier. We zullen je zo snel mogelijk antwoorden en op zoek gaan naar jouw perfecte match. Graag tot ziens bij Kwiik!