Detachering Utrecht

Kwiik: expert in detachering Utrecht

Kwiik is dé expert in detachering Utrecht en omgeving. Wij zetten onze expertise en ervaring graag in om werkzoekenden en werkgevers in de ICT sector met elkaar te matchen. Hoewel dit een alom bekende formule is, onderscheiden we bij ons Kwiik door een actieve en gezonde levensstijl te promoten. Waarom? Dat is simpel. Wij geloven namelijk dat gezondheid en fitheid er voor zorgen dat er optimaal gepresteerd wordt op de werkvloer! Andere zaken die wij – uiteraard – zeer belangrijk vinden zijn kennis en plezier. Hier geven wij aandacht aan door opleidingen aan te bieden en regelmatig leuke activiteiten te organiseren.

Bekijk hier alle opdrachten

 Benieuwd wat Kwiik te bieden heeft? Bekijk hier alle vacatures.

Geen vacatures gevonden

Maak kennis met ons detacheringsbureau Utrecht

Wil je kennis maken met ons detacheringsbureau Utrecht? Neem dan de tijd om rond te kijken op onze website. Online vertellen we je stap voor stap hoe wij te werk gaan, wie wij zijn en wat je van ons kunt verwachten. Op de website vind je bovendien meer informatie over de Kwiik Academy en de opleidingen die wij aanbieden. Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan direct de junior en senior opdrachten. Zo krijg je niet alleen een goed beeld van de klussen die wij in ons bestand hebben, maar ook van de eisen die worden gesteld én van het salaris dat je kunt gaan verdienen! Uiteraard vinden ook werkgevers alle belangrijke informatie op onze website.

Contacteer de detachering in Utrecht

Heb je nog vragen, wil je meer informatie of wil je graag een face to face gesprek met ons voeren? Neem dan contact met ons enthousiaste en deskundige team op. Via de e-mail, telefoon of het online contactformulier staan we je graag te woord. Tot slot kunnen zowel werkzoekenden als werkgevers zich online direct aanmelden. Wij zullen aan de hand van jouw profiel zo snel mogelijk een match proberen te maken. We letten hierbij op verschillende aspecten en denken graag met je mee. We zien je graag terug bij detacheringsbureau Kwiik!