Detachering Den Haag

Bij ons ben je aan het juiste adres voor detachering Den Haag

Bij Kwiik ben je aan het juiste adres voor detachering Den Haag. Wij matchen met veel plezier werkzoekenden en werkgevers in de ICT sector. We letten hierbij op verschillende aspecten zodat we een langdurige en productieve samenwerking aan gaan. Zo vinden wij niet alleen de zakelijke kant belangrijk, maar denken wij ook aan de privé situatie van onze werknemers. Wij vinden het bijvoorbeeld erg belangrijk om een gezonde levensstijl te promoten. Mensen die voldoende bewegen en gezond eten zijn namelijk energieker én zullen beter presteren op de werkvloer.

Bekijk hier alle opdrachten

 Benieuwd wat Kwiik te bieden heeft? Bekijk hier alle vacatures.

Geen vacatures gevonden

Detacheringsbureau Den Haag dat graag out of the box denkt

Ons detacheringsbureau Den Haag denkt graag out of the box. Speerpunten binnen ons bedrijf zijn dan ook gezondheid, fitheid, kennis en plezier. Werknemers van ons detacheringsbureau bieden we de kans om opleidingen te volgen. Zo ontwikkel jij jezelf én kun je je nieuwe vaardigheden direct inzetten op de werkvloer. Qua plezier proberen we vooral leuke activiteiten te organiseren. Hard werken hoort namelijk beloond te worden met ontspanning en een leuk uitje met het team! Werkgevers bieden wij vooral enthousiaste en gemotiveerde werknemers die een echte aanvulling zijn binnen het bedrijf.

Contacteer de detachering in Den Haag

Heb je interesse in een samenwerking? Contacteer ons dan direct. Via de telefoon, e-mail of het online contactformulier staat ons enthousiaste team je graag te woord. Tot slot vind je ook op onze website veel praktische informatie en kun je je direct inschrijven. Zowel werkzoekenden als werkgevers nodigen we graag uit om hun wensen achter te laten. Wij zullen zo snel mogelijk op zoek gaan naar een match of contact met je opnemen. Werkzoekenden kunnen bovendien onze junior en senior opdrachten bekijken. Misschien zie jij meteen een opdracht waar je enthousiast van wordt!