Detachering Assen

KwiiK verzorgt meer dan alleen detachering Assen

KwiiK verzorgt meer dan alleen detachering Assen. Door onze unieke werkwijze stimuleren wij onze werknemers namelijk om alles uit hun leven te halen. Zowel op professioneel vlak als privé. Zo helpen wij werknemers bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en helpen we bij het onderhouden van een actieve en gezonde levensstijl. Het resultaat? Dat zijn gemotiveerde, gedreven en energieke werknemers die altijd hun beste beentje voortzetten. Word jij lid van het Kwiik team? Dan bezorgen we je niet alleen een leuke baan, maar ook een goede basis voor de toekomst!

Bekijk hier alle opdrachten

 Benieuwd wat Kwiik te bieden heeft? Bekijk hier alle vacatures.

Geen vacatures gevonden

Lees online meer over ons detacheringsbureau Assen

Wil jij meer weten over ons detacheringsbureau Assen? Ga er dan even goed voor zitten in en neem de tijd om onze website op je gemak te bekijken. Zo lees je online meer over ons en onze visie op kennis, plezier, gezondheid en fitheid. Daarnaast kun je online direct openstaande opdrachten bekijken en kennis maken met de KwiiK Academy. Bij de Kwiik Academy geloven we in een leven lang leren. Wij helpen jou je verder te ontwikkelen en bieden je alle handvatten die je nodig hebt voor een mooie en uitdagende loopbaan!

Neem contact op met de detachering in Assen

Ben jij een enthousiaste werkzoekende die toe is aan een nieuwe uitdaging? Of ben jij een bedrijf die op zoek is naar enthousiaste en flexibele krachten? Neem dan direct contact met ons op. Via de e-mail, telefoon, WhatsApp of het contactformulier staan we je graag te woord. Ons enthousiaste team beantwoord graag al jouw vragen of kan een afspraak met je maken voor een persoonlijke kennismaking. Zo ben je van harte welkom op ons kantoor in Nieuwegein voor een kopje koffie en om een eventuele samenwerking te bespreken. Graag tot ziens bij KwiiK!